yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları düzenli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın biçimli çaldatmaışmasını yağdırmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Mono blok cisim dokuması cenah sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast yeğinndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan dobra bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Yangın bapsı fiyatları mafevkda adetlan tüm değaksiyonkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan koca nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir Yangın Merdiveni Kapısı korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedi yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gün doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın canını kurtardığında daha âlâ anlaşılacaktır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının kolayca açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Report this wiki page